Despre Cancer360 Comunitate suport pentru bolnavii de cancer


Ce este cancer360.ro?

Cancer360.ro este o comunitate online suport pentru bolnavii de cancer din România! Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie, de la articole despre cancer, semne și simptome, diagnostic, tratament, analize, prevenție, până la sfaturi medicale și conversații cu specialiști, discuții cu alți membri din comunitate și evenimente speciale. 

Ne găsiți și pe pagina de Facebook și în grupul de Facebook

Echipa

Autor Articole

Mancas Malina

Absolventa a Facultatii de Bioinginerie Medicala - Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, si a unui masterat de Bioinginerie Clinica.

Autor Articole

Dr. Bogdan Catrangiu

Medic primar ginecolog - oncolog, Asociația pentru prevenirea cancerului.

Autor Articole

Dr. Sebastian Grădinaru

Dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurg - cadru didactic Spitalul Universitar de Urgență București.

Autor Articole

Asanache Victoria

Navigator pacienți oncologici și Președinte al Asociației Amazonia. Afla modul cum această nouă meserie în România îi poate ajuta pe pacienții cu boli maligne.

Autor Articole

Lorena Crisan

Lorena Crișan este nutriționist dietetician. A absolvit programul de licență al Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, Facultatea de Farmacie, specializarea Nutriție și Dietetică. Ulterior a continuat cu programul de master “Nutriția și calitatea vieții” în cadrul aceleași facultăți.

Social Media & Comunitate

Ruxandra Micu

Specialist in marketing online, food coach si creatoare a unei aplicatii de planuri de masa - www.gourmandelle.com.

Articole verificate de specialisti in domeniul medical

Articolele pe teme de sanatate de pe cancer360.ro sunt scrise de specialisti in domeniu. Ne asiguram astfel ca informatiile prezentate sunt sigure si corecte. Articolele nu inlocuiesc insa consultul unui medic, ci au caracter suplimentar si nu pot substitui recomandarile date de medicii care va consulta personal.

Magazin

Cancer360.ro oferă și un magazin online cu produse pentru bolnavii de cancer, care să îi ajute pe aceștia să trateze efectele adverse ale tratamentelor oncologice, precum mucozita orală, erupția acneiformă și radiodermita.

Catre magazin

Iți oferim suportul de care ai nevoie!

Ajutor și resurse utile.
Specialiști

Ai nevoie de ajutor?
Găsești aici toate informațiile de care ai nevoie, recomandări de specialiști, clinici de oncologie și multe altele.

Detalii >

Protecție impotriva cancerului.
Prevenție

Cum poate fi prevenit cancerul? De ce trebuie să ții cont, cum trebuie să fie dietă ta și cum să îți minimizezi riscul de a face cancer?

Detalii >

Suport.
Comunitate

Intră în comunitatea Cancer360 și primești suportul de care ai nevoie! Grupul suport îți va oferi informațiile de care ai nevoie, de la discuții cu alți pacienți până la dialoguri live cu medici oncologi.

Detalii >

Viata după diagnostic.
Tratament

În ce constă tratamentul cancerului? Care sunt terapiile recomandate pentru tipul tău de cancer și cum poți combate efectele adverse alte tratamentelor?Descopera toate aceste informații.

Detalii >

LUPTĂM ÎMPREUNĂ!
Intră în comunitatea suport pentru bolnavii de cancer!