Intră în comunitatea Cancer360 și primești suportul de care ai nevoie!

Abonează-te la newsletter și primești GRATUIT carțile digitale „Ghid Cancer 360-Tratarea reacțiilor adverse în terapia cancerului” și „Sănătatea Sânilor”!

ghid cancer

Medicamente pentru minimizarea efectelor adverse ale chimioterapiei și radioterapiei Recomandări

Mucozita orală apare când tratamentul anticancerigen afectează stratul de celule epiteliale de la nivelul tractului gastrointestinal (care porneşte de la nivelul cavităţii bucale şi se continuă până la nivelul anusului), lăsând ţesutul mucos predispus la ulceraţii şi infecţii.

Despre mucozita orală >
gelclair mucozita orala

Inlatură durerea din mucozita orală.

Gelclair este unel bioaderent pentru tratamentul mucozitei orale. Permite continuarea tratamentului oncologic si înlătura durerea din mucozita orală.

Despre Gelclair >

Erupția acneiformă, papulopustulară sau numită și rash acneiform, este o reacție adversă a pielii cauzată de medicamente, cel mai frecvent de inhibitorii EGFR sau EGFRi (EGFR= receptorul pentru factorul de creștere epidermică), efect advers indus de acest medicament.

Despre erupția acneiformă >
Crema pentru tratarea eruptiei acneiforme zattara

Favorizează regenerarea pielii cu rash acneiform.

Zattara este o cremă protectoare care favorizează regenerarea pielii sensibilizate.
Ingredientele active ale ZATTARA® (vitamina K1 0,1% și hialuronatul de sodiu) contribuie la restabilirea elasticității pielii, accelerarea timpului de vindecare a roșeții și a rash-ului.

Despre Zattara >

Luptăm împreună! Intră în comunitatea suport pentru bolnavii de cancer!

Află mai multe >