Centrul medical Mediprax Centrum

Centrul medical Mediprax Centrum

Cuprins:

 1. Descriere
 2. Lista specialitati
 3. Medici
 4. Date de contact

Descriere

Centrul medical Mediprax Centrum este un cabinet medical care ofera servicii de cardiologie, dermatologie si ginecologie si ginecologie oncologica. Centrul medical a fost infiintat in 2012 de o echipa aflata la maturitatea profesionala, formata in centrul universitar din Cluj-Napoca si in institutii de prestigiu ca Institutul Inimii „N. Stancioiu” sau Institutul Oncologic „Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca.

Este situat in zona istorica a orasului, amenajat modern si dotat cu echipamente performante necesare investigatiilor cardiologice si ginecologice precum si a diagnosticului si tratamentului afectiunilor dermatologice.

Diagnosticul bolilor ginecologice este realizat de medici cu o pregatire vasta ajutati de aparatura de ultima generatie. O atentie deosebita este indreptata
spre patologia oncologica ginecologica si chirurgicala priviid atat diagnosticul diferitelor forme de cancer precum si indicatia terapeutica si consilierea legata de riscul de boala.

Centrul medical ofera consultatii de dermatologie medicala, dermatologie estetica precum si chirurgie dermatologica. Experienta medicilor dublata de aparatura performanta permite efectuarea de tratamente dermatocosmetice si de rejuvenare eficiente cu un discomfort minim al pacientilor. Un accent deosebit se pune pe dermatologia medicala care urmareste diagnosticul si tratamentul diferitelor cancere de piele (in special melanom) sau a patologiilor dermatologice benigne.

Lista Specialitati si servicii

 1. Cardiologie
 2. Dermatologie
 3. Endocrinologie
 4. Chirurgie si Ginecologie Oncologica
 5. Senologie
 6. Pshihologie
 7. Nutritie

Medici

Afla care sunt medicii de la Centrului medical Mediprax Centrum.

Date de contact:

Adresa: str.Petru Maior, 6-8, ap.8, Cluj-Napoca
Telefon: 0740 199 263
Fax:
Email: office(at)medipraxcentrum.ro
Program: Luni – Vineri: 09:00 – 19:00
Website: http://www.medipraxcentrum.ro/s/
Mijloace de transport:

 

Informatii preluate de pe Centrul medical Mediprax Centrum.

Despre autor

GTS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *