Cabinet oncologie DR. Berceanu Ilfov

Cabinet oncologie DR. Berceanu

Cuprins:

 1. Descriere
 2. Lista specialitati
 3. Medici
 4. Date de contact

Descriere

Cabinet oncologie DR. Berceanu, are cunostintele, strategia si resursele de a rezolva eficient problemele cu care va confruntati. DR. Berceanu s-a remarcat de-a lungul timpului prin profesionalismul cu care a abordat cazurile medicale oncologice. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si a inceput sa profeseze din anul 2005 ca medic rezident, iar din 2010 a devenit medic specialist. Fiind foarte apreciat la nivel international si din dorinta constanta de a oferi pacientilor sai cea mai buna si mai avansata strategie terapeutica, Dr. Radu Berceanu a demarat colaborari cu importante centre medicale din toata lumea.

Obiectivul nostru este gasirea unei solutii optime pentru problema dumneavoastra. In acest scop acordam timpul necesar intelegerii problemei cu care va confruntati, discutam cu colaboratorii nostri, elaboram recomandarile necesare si ne asiguram ca acestea sunt indeplinite cât mai bine. Reducem astfel diferenta intre teorie si practica, maximizând sansele obtinerii unui rezultat optim.

Lista Specialitati si servicii

 • Oncologie
 • consultatie oncologie

Medici

Afla care sunt medicii de la Cabinet oncologie DR. Berceanu.

Date de contact:

Adresa:Soseaua Fundeni 258, Cladire AFFIDEA, Et. 1
Telefon: 0737877881
Fax:  –
Website:  https://ionco.ro/
Program: Luni – Vineri intre orele 09:00 – 16:00
Email: contact(at)ionco.ro
Mijloace de transport:
Autobuz:
182, 253, 409 (Spitalul Fundeni)

 

Informatii preluate de pe Cabinet oncologie DR. Berceanu.

Despre autor

GTS

2 Comments on “Cabinet oncologie DR. Berceanu Ilfov”

 1. Buna ziua, sunt fica lui Nicolau Marian in varsta de 61 de ani diagnosticat cu gliomatoza cerebrală într-un stagiu avansat ,inoperabil ,diagnosticat de domnul doctor Stoica Sergiu de la clinica Brian institute si as dori o programare pentru tatăl meu la domnul doctor Radu Berceanu pentru chimioterapie la îndrumarea domnului doctor Stoica Sergiu. Va rog frumos daca imi puteti da un raspuns urgent deoarece starea tatălui meu nu este prea buna . Va multumesc . Tel 0743413925

  1. Buna ziua,
   Pentru programare sunati la numarul din descrierea cabinetului, adica la 0737877881.
   Multa sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *