Cum se pot reduce efectele severe ale chimioterapiei și radioterapiei? | Intrebari frecvente

chimioterapia

Cum se pot reduce efectele severe ale chimioterapiei și radioterapiei? Aflați răspunsul de la domnul Dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurg – cadru didactic Spitalul Universitar de Urgență București. Urmărește materialul video de mai jos pentru a afla răspunsurile la întrebarea ta, sau citește transcrierea interviului în rândurile de mai jos.

Cum se pot reduce efectele severe ale chimioterapiei și radioterapiei?

–  transcriere video interviu cu Dr. Sebastian Grădinaru –

Related Post

Dr. Sebastian Grădinaru:

Multe din terapiile complementare au acest scop, sau pentru asta au fost introduse de medicina alternativă, în scopul de a micșora sau de a face mai suportabile efectele adverse ale tratamentelor oncologice. Repet, doar în scopul acesta aș accepta această terapie complementară – în scopul în care pacientul poate să se alimenteze mai bine, în scopul în care poate să-și regleze mai bine tranzitul intestinal, în scopul în care poate să-i protejeze mai bine cordul de efectele toxice ale chimioterapicelor, cu scopul de a micșora sau de a crește imunitatea, și de a micșora astfel incidența infecțiilor suprapuse peste tratamentele oncologice care nu sunt puține și nu sunt ușor de tratat.

Aceasta postare a fost modificata ultima data la 26/05/2020 10:22

Dr. Sebastian Grădinaru: Dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurg - cadru didactic Spitalul Universitar de Urgență București.

Vezi comentariile (3)

  • buna ziua, as vrea sa stiu daca avem voie si ce putem lua pt imunitatea organismului dupa chimio si operatie..

  • Pot sa fac vaccin de gripa, dacă am făcut chimo și și radioterapie în urmă cu 9 luni, e vreun risc?

Articole asemanatoare