ZATTARA – Tratează erupția acneiformă

54,00 lei

ZATTARA® este un dispozitiv medical cu acțiune regenerativă, hidratanta și de normalizare, care este indicată, în mod special, pentru tratamentul pielii sensibilizate, cum ar fi:

  • Pielea afectată de acnee;
  • Pielea iritată (de exemplu, după tratamente medicamentoase);
  • Mâncărime aparuta in situatiile care determina o reducere a stratului hidrolipidic fiziologic

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

ZATTARA ® este un dispozitiv medical cu acțiune regenerativă, hidratantă și de reglare, indicat, în mod special, pentru tratamentul pielii sensibilizate, cum ar fi pielea afectată de acnee, pielea iritată (de exemplu, după tratamente medicamentoase) sau mâncărimile aparute în situaţiile care determină o reducere a stratului hidrolipidic fiziologic.

Erupția acneiformă este cel mai frecvent efect secundar al tratamentului oncologic cu inhibitori ai receptorului factorului de creștere epidermică (EGFR) și apare la 50-100% dintre pacienți. Această afecțiune poate perturba calitatea vieții acestor pacienți și uneori poate duce la necesitatea întreruperii terapiei antineoplazice.

ZATTARA – este o cremă protectoare care favorizează regenerarea pielii sensibilizate.

zattara crema eruptie acneiforma

Ingredientele active ale ZATTARA sunt vitamina K1 0,1% și hialuronatul de sodiu, care contribuie la restabilirea elasticității pielii, accelerarea timpului de vindecare, reducerea înroşirii și a rash-ului.

Produsul poate forma un strat neocluziv, care izolează și protejează stratul hidro-lipidic al pielii, avand o acțiune specifică împotriva factorilor externi în caz de descuamare, acnee, dermatită, eczeme și rash.

Crema joacă un rol important în reglarea naturală a hidratării pielii și ajută la prevenirea roșeții în cazul pielii sensibilizate și în dermatite. ZATTARA este destinat pentru aplicarea pe pielea intactă.

Instrucțiuni de utilizare: aplicați produsul pe zonele afectate, masând ușor până la absorbția completă a acestuia. Ulterior, reaplicaţi ori de câte ori este nevoie, urmând recomandarea medicului.

Ingrediente: Apă, PEG 6-stearat, glicolpropilenă, glicerină, alcool cetilic, unt de shea, glicol stearat, PEG 32-stearat, ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia Chinensis), ulei din sâmburi de argan (Argania Spinosa), extract de frunze de salvie (Salvia officinalis), extract de rădăcină  de brusture (Arctium Lappa), extract de hamei (Humulus Lupulus), tocoferol, fitonadionă, pectină, gliceril stearat, hidroxid de sodiu, gumă xantan, carbomer, hialuronat de sodiu, alcool benzilic, sorbat de potasiu, fenoxietanol.

Contraindicaţii: utilizați numai pe pielea intactă; evitați contactul cu ochii, cu membranele mucoase și plăgile. În caz de contact accidental cu ochii, membrane mucoase sau leziuni deschise, se clătește cu apă rece din abundenţă. În caz de intoleranță sau de orice efecte secundare sau de hipersensibilitate la componentele individuale, opriți utilizarea și consultați un medic. A nu se utiliza după data de expirare și / sau în cazul în care tubul este deteriorat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Urmariți cu atenție instrucțiunile și contraindicaţiile înainte de utilizare.