Nutridrink Vanilie – Supliment nutrițional

10,22 lei

Nutridrink Vanilie este un supliment nutrițional oral cu gust de lapte și vanilie, gata preparat, conceput să conserve sau să îmbunătățească statusul nutrițional la pacienții expuși riscului malnutriției.

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Nutridrink este un supliment gata preparat, cu gust de lapte și vanilie.

În cazul pacienților bolnavi de cancer, nutriția corespunzătoare este vitală pentru menținerea unei greutăți optime, a necesarului de nutrienți de care organismul are nevoie pentru a lupta cu boala și pentru a face față efectelor adverse, iar problemele digestive pot afecta abilitatea pacienților de a tolera mâncarea. Se reduce apetitul și pofta de a consuma alimente, astfel că mesele vor fi mai reduse și trebuie ca acestea să fie concentrate din punct de vedere caloric, dar și în ceea ce privește vitaminele și celelalte elemente nutritive din compoziție.

Nutridrink este un tip de supliment nutrițional ce vine în sprijinul nevoilor nutriționale ale pacienților expuși riscului de malnutriție. În cazul pacienților bolnavi de cancer, efectele adverse ale bolii și ale medicamentelor administrate afectează capacitatea de alimentare, apetitul, ceea ce periclitează statusul nutrițional. Produsul nu cauzează reacții adverse, are gust plăcut și este ușor de consumat.

bannerGelClair900x200v2

Acest supliment completează perfect dieta standard sau o înlocuiește atunci când este cazul.

Acțiune:

Nutridrink este un produs bogat în proteine și calorii, cu aromă plăcută, potrivit pentru băut. Se caracterizează printr-o compoziție bogată, conține un număr crescut de elemente nutritive benefice: lipide, zaharuri, vitamine esențiale și minerale.

Produsul trebuie utilizat în completarea dietei sau pentru înlocuire în timpul perioadei de convalescență sau în cazul bolii care necesită alimentație specifică (de exemplu, cancer, fibroză chistică, anorexie nervoasă, tulburări de mestecat și de înghițire, tulburări de alimentație din diferite motive).

Contraindicații și precauții: Nutridrink nu este indicat în următoarele cazuri:

  • persoanelor alergice la ingredientele produsului;
  • celor cu hipersensibilitate la proteinele de vacă;
  • pacienților cu galactozemie;
  • pacienților cu fructozemie (intoleranţă la fructoză);
  • copiilor mai mici de 6 ani.

Administrare:

Doza zilnică recomandată este de 2-3 flacoane x 200ml/zi.

Este o formulă completă din punct de vedere nutrițional și poate fi utilzată și ca nutriție exclusivă (7 flacoane/zi). Se poate administra prin sondă nasogastrică sau gastrostomă. Poate fi administrat numai la recomandarea medicului.

Nutridrink aduce un aport de 6 g proteine / 100 ml și conține un mix de carotenoizi (α, β, γ – caroten, licopen, luteină, zeaxantină). Nu conține gluten și fibre. Nutridrink este indicat pentru tratamentul malnutriției caloric-proteice, în cazul aportului caloric redus din dietă sau în cazul unui necesar mai mare de calorii sau proteine.

Este indicat pentru utilizare orală. Se recomandă utilizarea după răcire. Se bea încet (1 ambalaj 0,5-1h) între mese. Pentru a completa dieta folosită: 1 – 2 produse / 24 h (300 – 900 kcal, 20 – 60 g proteine). Utilizați sub supraveghere medicală.

Compoziţie:

1 flacon (200 ml) conține 20 g proteine, 10,6 g grăsime, 31,2 g carbohidrați, 6,4 g lactoză, compoziția completă a vitaminelor și mineralelor esențiale (sodiu –  50 mg, potasiu – 200 mg, clor- 83 mg, calciu –  280 mg, fosfor –  195 mg , magneziu –  40 mg, fier –  2,1 mg, zinc –  1,6 mg, cupru –  338 mg, mangan – 0,63 mg, fluor – 0,19 mg, molibden –  19 ug, seleniu – 11 ug, iod 0  25 g, vitamine: vitamina A  – 188 ug, 1,3 ug vitamina D3, vitamina E  – 2,3 mg, vitamina C  – 10 mg, tiamină – 0,28 mg, riboflavină – 0,31 mg, niacină – 3,4 mg, acid pantotenic – 1 mg, vitamina B6  – 0,33 mg, acid folic – 50 mg, vitamina B 12 – 0,70 mg, biotină – 7,5 mg, vitamina C -19 mg).

Gramaj: 200 ml.