FortiCare Cappuccino – Supliment nutrițional

14,42 lei

FortiCare este un aliment cu destinație medicală specială pentru suportul nutrițional al pacienților oncologici cu pierdere în greutate și stări de cașexie. FortiCare este un supliment nutrițional complet, gata preparat, cu aromă de cappucino, bogat în proteine și energie, îmbogățit cu EPA, antioxidanți și fibre. FortiCare este recomandat a fi folosit sub supraveghere medicală.

Categorie:

Descriere

FortiCare este un supliment nutrițional complet, gata preparat, cu aromă de cappucino, bogat în proteine și calorii, îmbogățit cu antioxidanți și fibre, ce trebuie folosit sub supraveghere medicală.

Pacienții afectați de cancer se confruntă cu mai multe probleme, inclusiv probleme de natură digestivă, de la scăderea apetitului, la scădere în greutate, caşexie și dificultăți la înghițire. Unele pot fi date de boală în sine, în timp ce altele sunt efecte adverse ale tratamentului. Malnutriţia afectează recuperarea și calitatea vieții.

Clasificarea cașexiei din cazul cancerului include:

bannerGelClair900x200v2
  • Pierdere în greutate mai mare de 5% în ultimele 6 luni;
  • IMC mai mic de 20 și orice grad de pierdere în greutate mai mare de 2 procente;

Etapele caşexiei din cazul cancerului includ precaşexia (scădere în greutate cu mai puțin de 5%, împreună cu alte simptome, cum ar fi afectarea toleranței la glucoză sau anorexia), caşexia (pierderea în greutate a mai mult de 5% sau alte simptome și boli compatibile cu criteriile de diagnosticare pentru cașexie), şi caşexia refractară (pacienții care suferă de cașexie şi care nu mai răspund la tratamentul cancerului).

FortiCare este un supliment alimentar pentru suportul nutrițional al pacienților oncologici care se confruntă cu pierdere în greutate și stări de cașexie.

Indicaţii:

FortiCare este dens din punct de vedere proteic, dens caloric, ideal pentru pacienţii ce suferă de cancer, şi care se confruntă cu malnutriţia şi caşexia. Conține vitaminele A, D3, E, K, C, complexul B etc., minerale esenţiale (sodiu, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, clor). FortiCare poate fi utilizat pentru a suplimenta dieta pacienților care nu îşi pot îndeplini cerințele nutriționale din alimente standard.

Contraindicaţii:

Nu este indicat pacienţilor ce necesită o alimentație fără fibre, nici pentru utilizare intravenoasă sau pentru pacienţii cu galactozemie. Nu este indicat copiilor mai mici de 6 ani.

Administrare:

Adulți: 3 flacoane x 125ml / zi dacă este folosit ca supliment la o dietă normală sau conform recomandărilor medicului. Indicat și ca unică sursă de alimentaţie.

Nu conține gluten și este sărac în lactoză.

Gramaj: 125 ml